HAMUR KIZARTMASI( PISI )


MALZEMELER:

  • 1 su bardagi ilik su
  • yarim maya(20 grlik)
  • 1 yemek kasigi tuz
  • yarim cay bardagi sivi yag
  • 1 yumurta
  • yeterince un
  • kizartmak icin sivi yag

YAPILISI:

Kizartilacak yag haric tüm malzeme yogurularak bir kenara mayalanmasi icin burakilir,mayalanan hamur 2 parcaya ayirilarak un yardimiyla 1 cm kalinligina gelecek sekilde oklavayla acilir ve isterseniz su bardagi agziyla istersenizde bicakla kare kare keserek kizgin yagda kizartilir,sicak olarak servis yapilir…

Reklamlar

13 thoughts on “HAMUR KIZARTMASI( PISI )

  1. Günaydın canım yeni sayfan hayırlı olsun.Birçok sitede olan insanın gezerken gözünü yoran gereksiz ayrıntılar ve renkler yok.Sayfanda dolaşırken sıkılmıyorum.Sade ve dolu dolu.Sevgiler

  2. Sevalciğim,kahvaltılarda pek severim hamur kızartmasını. Hele tatil sabahları 🙂

    Ellerine sağlık. AŞağıdaki kahvaltı sofrası enfes gözüküyor.

    sımmsıkı kucaklıyorum Mutlu bayramlar..

  3. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s