YOGURTLU HAVUC-KABAK SALATASI


Yogurtlu olmasina ragmen cay menülerine cok yakisan bir salata.Yapimi oldukca basit,

MALZEMELER:

  • 2 adet iri havuc
  • 1 adet orta boy kabak
  • bir kase yogurt
  • 1 dis sarimsak
  • yarim demet dereotu
  • tuz
  • siviyag

YAPILISI:Havuc ve kabak yikanip soyulur ve bir tavanin icine rendelenir daha sonra ocaga alinan tavanin icine 2 yemek kasigi siviyag ve biraz tuz ilave edilerek kavrulmaya baslanir 6,7 dakika kavrulduktan sonra ocaktan alinip sogumaya burakilir,diger tarafta yogurdun icine bir dis sarimsak rendelenir biraz tuzla karistirilir üzerine tamamen soguyan havuc-kabak karisimi ilave edilir en son incecik dogranmis dereotuda katilarak hepsi karistirilir ve servis tabagina alinir.

Reklamlar

One thought on “YOGURTLU HAVUC-KABAK SALATASI

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s