KAYISILI DIYET KEK


MALZEMELER:
2 yumurta
150 gr esmer seker
1 su bardagi yarim yagli süt
1 su bardagindan 2 parmak eksik findik yagi
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
kalibin büyüklügüne göre kayisi
yeterince kepekli ve beyaz un karisimi

YAPILISI:Öncelikle klasik olarak yumurta ve seker mikserle 3,4 dakika cirpilir üzerine sivi malzemeler eklenir daha sonra un kabartma tozu ve vanilya elenerek yavas yavas karisima eklenir ve yaglanmis ve unlanmis herhangi bir kaliba alinir üzerine cekirdekleri alinmis ve ortadan ikiye ayrilmis kayisilar yerlestirilir önceden isitilmis firinda 175 derecede üzeri kizarana dek pisirilir.

Reklamlar

2 thoughts on “KAYISILI DIYET KEK

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s