KÖSTEBEK PASTA


köstebek pasta2

Malzemeler
Keki için:
 3 adet yumurta
1 su bardagi seker
1 fincan sıvıyağ
1 fincan süt
3,5 fincan un
2 yemek kağışı kakao
1 paket kabartma tozu,damla cikolata

ic malzemesi icin:3 tane muz,1 paket kremsanti,1 su bardagi soguk süt

YAPILISI:Kek icin malzeme sirasiyla önce yumurta ve seker daha  sonra süt,siviyag,un kabartma tozu ve kakao cirpilir ve yaglanmis kelepceli kaliba dökülür daha sonra önceden isitilmis firinda 170 derecede ici hamur kalmayacak sekilde 25 ila 30 dakika pirilir,cikinca sogutulur ve kaliptan cikartilip servis tabagina alinir daha sonra önce üstü traslanir sonra ici biraz kasikla oyulur resimde görüldügü gibi dilimlenmis muzlar yerlestirilir,diger yanda kremsanti üzerindeki tarife göre hazirlanir üzerine damla cikolata eklenip muzlarin üzerine sivanir en sona ayrdigimiz kek parcalari elle veya robottan gecirilip ufaltilarak kremanin üzerine yerlestirilir dolapta en az 2 saat dinlendirilen pasta daha sonra servis edilir.

köstebek pasta

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s