ANANASLI TURTA


MALZEMELER:

  • Üzeri icin:1 tane konserve ananas,badem ve hindistan cevizi
  • 3 yumurta
  • 150 gr tereyagi
  • 200 gr seker
  • 1 er paket vanilya ve kabartma tozu
  • 1 cay bardagi oda sicakliginda süt
  • yeterince un (koyu tahin kivaminda olacak)

YAPILISI:seker ve yumusak margarin öncelikle kaba alinir ve krema oluncaya dek cirpilir daha sonra yumurtalar tek tek ve her biri yarim dakika cirpilmak kaydi ile harca eklenir,daha sonra sütü eklenir en sona ise un,kabartma tozu ve vanilya elekten gecirilerek eklenir ve mikserle homojen aluncaya dek yani tüm malzeme birbirine karisip icinde topak kalmayincaya dek cirpilir daha sonra yaglanmis kalibimiza dökülür ve düzeltilir üzerine önceden suyunu iyice süzdügümüz ananslar yerlestirilir ve hindistancevizi ile badem serpistirilir daha sonra önceden isitilmis firinda 180 derece alti ve üstü kizarincaya dek pisirilir.

Reklamlar

3 thoughts on “ANANASLI TURTA

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s