MOR LAHANA TURSUSU ( CABUK TURSU )


Kiz kardesimden guzel bir tarif var,morlahanadan hem salata hem tursu tarzi yapilisi gayet basit az malzemeyle yapilan lezzetli bir ikram…

Malzemeler:
1 tane orta boy morlahana
1 cay bardagi sirke
1 cay bardagi siviyag
2,3 dis sarimsak
1 limon suyu
Yeterince tuz
Istege bagli 2 yemek kasigi acibiber sosu (sambal sos)

Yapilisi:Mor lahana ister robotta istersenizde ince ince dogranir üzerine sirke,siviyag,rendelenmis veya ezilmis sarimsak,1 limonun suyu,acibiber sosu ve yeterince tuz eklenir ve elde iyice karistirilir.Daha sonra servis edebilir yada kapali bir kapta bitene dek saklanabilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s