CAPPUCCINOLU MUZLU PASTA


capicinolu muzlu pasta
Pastaya gelince cok cok guzel olmustu cok hafifti yedikce yediren bir pastaydi Hanifemin ellerine saglik, tabi Pasasofram’a tarif icinde tesekkürler orjinal tarif icin buraya tiklamaniz yeterli olacaktir.
Malzemeler
keki:
5 yumurta
200g seker
150g un
1-2 yemek kasigi kakao
1 paket kabartmatozu
1 paket vanilya

Sekerle yumurtalar iyice cirpilir icine diger malzemeler katilir cirpilir 26 cm’lik kelepceli kaliba bosaltilir. Öceden 180 derece isitilmis firinda kek pisirilir.
Kek sogutulur 3’e bölünür.

KREMASI ICIN:
800 ml Schlagsahne (sivi krema)
3-4 yemek kasigi cappuccino
6 paket vanilya
4 paket Sahnefest (krema sertlestirici)

Ayrica: 3 tane muz
Bir paket yaprak cikolata
Dövülmüs findik

Önce sivikrema, vanilya ve krema sertlestiriciler bir kaba alinir mikserlen biraz koyulasana kadar cirpilir.Son olarakda cappuccino tozunu ekleyip cirpiyoruz

Yapilisi:
1.kek servis tabagina alinir kekin ustune kremasi sürülür ve muz dilimleri yerlestirilir ardindan 2.kek konur ve yine krema sürülür muz dilimleri uzerine yerlestirilir en son 3.kek en üstüne konup geri kalan kremayla üstü ve ve kenarlari düzgünce sivanir en son yaprak cikolata va findikla istenildigi gibi süslenir.Ben üzerine bolca findikli cikolata cipsleriyle süsledim,sizlerde isteginize göre süsleyebilirsiniz.

capicinolu muzlu pasta dilim

Reklamlar

3 thoughts on “CAPPUCCINOLU MUZLU PASTA

  1. cok güzel görünüyor ellerinize sağlık.. tariflerinizi cok beğeniyorum kurabiyelerinizden birini denemiştim harika oldular cok beğenmişti ailem .)

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s