KAKAOLU TIRTIL KURABIYE


kakaolu tiltil kurabiye

Bu kurabiyeyi yapmaktan sanirim hic usanmayacagim simdiye dek yaptiklarimdan sade ve cikolatasindan sonra simidede kakaolu cesidini yaptim kesinlikte nefis , günlerce tazeligini koruyabilen bir kurabiye oluyor…Asagida kakaolu tarifini verdim ama siz benim gibi tek hamurdan iki cesit yapabilirsiniz.Yapmaniz gereken sadece kulak memesi yogurulan hamuru ikiye bölünüp bir parcasina kakao eklemek geriye kalan islem yine ayni sade versiyonu icinse malzeme listesinden kakaoyu cikarmaniz yeterli olacaktir.

MALZEMELER:(kakaolu tirtil kurabiye)
250 margarin
1 cay bardagi siviyag
2 yumurta
1 su bardagi pudra sekeri
yarim paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kasigi kakao
alabildigi kadar un
YAPILISI:

Tüm malzeme kulak memesi yumusakliginda yogurulur ve tirtil uc aparatindan cikartilarak yaglanmis tepsiye dizilir 175 derecede önceden isitilmis firinda üzeri beyaz kalacak sekilde pisirilir.

kakaolu tiltil kurabiye3

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s