SUPANGLE


supangle
Evde kalmis bir kac parca kakaolu keki degerlendirmek icin yapmistim…

MALZEMELER:
4,5 dilim kakaolu kek
1 litre süt
1 su bardagi seker
2 bucuk yemek kasigi kakao
3 yemek kasigi nisasta (tepeleme)
100 gr sütlü cikolata
Üzeri icin:findik,hindistan cevizi,antep fistigi

YAPILISI:Öncelikle kaselerimiz su ile calkalanir fazla suyu bosaltilir kek dilimleri kucuk parcalanir ve kaselere paylastirilip üzerlerine 1,2 yemek kasigi süt gezdirilip bir kenara alinir.Pudink malzemesi cikolata haric tencereye alinir bir cirpacak yardimi ile hepsi iyice cirpilir topak kalmayinca ocaga alinir ve sürekli karistirarak koyulasip kaynayana dek pisirilir daha sonra ocaktan alinip cikolata kirilip eklenir ve karistirarak icinde eritilir daha sonra kaselere paylastirilir ve sogumaya burakilir,iyice soguyunca üzeri süslenir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s