TAVUKLU FAJITA


953
Herkesin kolaylikla yapabilecegi bir yemek…

Tavuklu fajita (3,4 kisilik)
Yarim kilo tavuk gögsü
3 tane ayri renklerde paprika(renkli iri biber)
2 tane iri kurusogan
Tuz,karabiber,siviyag yada zeytinyagi

Servis ederken:
ince dogranmis marul,sogan,domates
Aci biber tursusu
Yeterince dürüm ekmegi
Istege bagli yogurt,ketcap konserve misir

954

Yapilisi:Tavuk gögsu henüz buzlu iken uzun ince yani jülyen sekilde dogranir ve isitilmis tavaya biraz siviyag ile alinip yüksek ateste kavrulmaya baslanir,suyunu salip cekince yarim ay seklinde dogranmis kurusogan eklenip bir kac dakika kavrulur hemen ardindan yine jülyen kesilmis biberlerde eklenip tuzu karabiberi ilave edilir ve biberler hafif dise gelecek sekilde kavrulup servis edilir.Servis ederken dürüm ekmegine hazirladigimiz fajita marul,yesilsogan,aci biber,yogurt veya ketcap konup dürüm edilip yenir☺️

Reklamlar

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s