KAHVALTI MENÜSÜ VE YUMURTA KAPAMA TARIFI


kahvalti menü
Günaydin hayirli sabahlar herkese, uzun zaman önce arkadaslarima hazirlamistim bu masayi sizlerede fikir olmasi acisindan yayinlamak istedim, birde yumurta kapanin tarifi var vermek istedigim hem degisik hemde haslanmis yumurtanin en lezzetli hali bence kahvaltilarda yapip sevdiklerinizle paylasmaniz dilegiyle…

kahvalti menü2
yumurta kapama

Yumurta kapama tarifi
Malzemeler:
2 adet yumurta(kisi sayisina göre)
1/2 yemek kaşığı tereyağ,
1 cay kaşığı toz biber,
1 çay kaşığı pul biber,
1 çay kaşığı nane,
Tuz.
Hazırlanışı:
Yumurtaları haşlayın,
Kabuklarını soyup uzunlamasına ikiye kesin,
Tereyağı tavada eritin,
İçine toz biberi ekleyip karıştırın,
Yumurtaların iç kısımları alta gelecek şekilde tavaya dizin,
Üzerine tuz, nane ve pul biber serpin,
2-3 dk. pişirip ateşten alın.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s