Un Helvasi


  
Evde tatlisi olmayip cani birseyler yemek isteyenler ­čÖő­čĆ╗buyurun cay demlenene dek hazirlayabileceginiz pratik ve az malzemeli bir tatli ­čśő­čśő

Un Helvasi

Malzemeler:

150 gr tereyagi

Bir cay bardagi siviyag

1 bucuk su bardagi un
Serbeti icin:

1 bucuk su bardagi seker

2 su bardagi su 

Yapilisi:Serbet malzemeleri tencereye alinir 5 dakika kaynatilip ocagin alti kapatilir,bir yandanda tereyagi ve siviyag tavaya alinir erimeye baslayinca un ilave edilip orta ateste rengi koyulasincaya dek s├╝rekli karistirilarak kavrulur,rengi d├Ân├╝nce serbet yavas yavas ilave edilir serbeti cekene dek yine karistirilip ocaktan alinir ve sicakken sekil verilip servis tabagina alinir istenilen sekilde s├╝slenip ister ilik ister soguk sekilde servis edilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yaz─▒n

A┼ča─č─▒ya bilgilerinizi girin veya oturum a├žmak i├žin bir simgeye t─▒klay─▒n:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesab─▒n─▒z─▒ kullanarak yorum yap─▒yorsunuz. Log Out / De─či┼čtir )

Twitter resmi

Twitter hesab─▒n─▒z─▒ kullanarak yorum yap─▒yorsunuz. Log Out / De─či┼čtir )

Facebook foto─čraf─▒

Facebook hesab─▒n─▒z─▒ kullanarak yorum yap─▒yorsunuz. Log Out / De─či┼čtir )

Google+ foto─čraf─▒

Google+ hesab─▒n─▒z─▒ kullanarak yorum yap─▒yorsunuz. Log Out / De─či┼čtir )

Connecting to %s