Portakalli 3 Renkli Irmik Pastasi(hafifligiyle ve lezzetiyle favoriniz olacak)


Portakalli 3 Renkli Irmik Pastasi

Malzemeler:

Portakalli kati icin:

1 paket vanilyali pudink tozu

500 ml taze sıkılmıs portakal suyu

2 yemek kasigi toz seker

Irmikli kismi icin:

1 litre süt

9 yemek kasigi irmik

9 yemek kasigi toz seker

1 yemek kasigi tereyagi

1 paket vanilya

2 yemek kasigi hindistan cevizi

2 yemek kasigi kakao

Yapilisi:

Portakalli kismi icin pidink tozu,portakal suyu ve seker tencereye alinir kaynayana dek karistirilir ardindan islatilmis silicon kalibin icine dökülüp buzdolabinda bekletilir.

Irmikli kismi icin kakao haric tüm malzeme tencereye alinir kaynayana dek karistilir pisince yarisi portakal peltesinin üzerine dökülür ve üzeri düzlenir kalan kismina kakao eklenip hizlica cirpilir ve sade irmikli kismin üzerine dökülüp üzeri düzlenir kapagi kapatilip sabaha dek buz dolabinda dinlendilir ertesi gün servis tabagina ters cevrilir ve istenilen sekilde süslenir.

Reklamlar

Portakalli 3 Renkli Irmik Pastasi(hafifligiyle ve lezzetiyle favoriniz olacak)” üzerine bir yorum

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s