Soguk ayran corbasi



Vaktiniz hayirli olsun arkadaslar,şu sicak günlere yakisan serin serin bir lezzet soguk ayran corbasi, sabahtan yapip buzdolabinda bekletebilirsiniz gün icinde yemeye hazir olacaktir.
Soguk ayran corbasi(Katikli aş)

Malzemeler
1 su bardagi nohut
1 su bardagi fasulye
2 su bardagi yarma
1 büyük kase yogurt
Tuz
Istenirse kuru nane

Yapilisi:Aksamdan islatilmis nohut, fasulye ve yarma düdüklü tencereye alinip üzerini 4 parmak gececek sekilde su eklenip haslanir.Haslandiktan sonra düdüklü dikkatlice acilip sogumasi icin agzi genis bir kaba alinir tamamen soguyunca üzerine yogurt ve tuz eklenir soguk su eklenerek kivami damak tadiniza göre ayarlanir servis ederken istenirse kuru nane eklenir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s